Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bouilonen koges op. Risene tilsættes og koger i 15 minutter. Risene fjernes fra varmen og trækker ca. 10 minutter, hvorefter de afkøles. Broccolien deles i buketter, og bønnerne skæres i stykker på ca. 3 cm. Grønsagerne koges i ler saltede vand i ca. 2 minutter, afkøles. De soltørrede tomater skæres i små stykker-tag det der svaer til 2 fra til pynt. Rødvinseddiken, vand, citronsaft, salt og peber piskes sammen til dressingen. Ris, broccolien, bønner og tomater blandes sammen og marinaden hældes over. Ørrefileten skæres i små stykker, vendes forsigtigt i den øvrige salat, pyntes med de resterne tomater. Serveres i en skål. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |