Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl og skær gulerødderne i tern og pil og hak løg og hvidløg. Svits grønsagerne i raps olie i en gryde i et par minutter. Tilsæt ris og vand samt boullionterninger og lad suppen småkoge i 20 minutter. Blend suppen ogtilsæt appelsinsaft. Smag til medsalt og peber. Sluk for suppen. Skyl persillen grundigt og pil og knus hvidløg. Kom alle ingredienser i en food-processor eller blender. Blendt Pestoen. Server suppen med en tsk. pesto og brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |