Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Løgsauce: Pil og skær løgene i ringe. Snit det hvide af forårsløgene. Kom smør i en gryde og steg løgene heri. De må ikke tage farve. Drys melet i og spæd op med mælk. Kog igennemen under omrøring. Smag saucen til med salt og peber. Snit de grønne toppe og drys dem i saucen. Rist kartoflerne i smør på panden enden hele eller i skiver. Skær skinken i 1 cm. tykke skiver og sauter dem 1-2 minutter på hver side i smør. drys dem med peber og server dem med løgsauce og brasede kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |