Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Er spinaten frossen, tøs den op. Gæren udrøres i lunken vand. Olie, salt, sukker, stødt muskat tilsættes. Spinaten knues fri for vand og tilsættes, sammen med hørfrø, fuldkornsmelet og rugmelet. Hvedemelet tilsættes-hold lidt tilbage, dejen ældtes godt. Dejen stilles til hævning i ca. 1 time tildækket. Dejen formes til 22 stk. boller, der efterhæver i ca. 30 minutter Bollerne pensles med sammenpisket æg. Bages ved 200C. i 20 minutter. Afkøles på rist. Bollerne er gode som frokost bolle med pålæg og salat, til varmt mad. Bollerne kan fryses. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |