Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Er spinaten frossen, tøs den op. Gæren udrøres i lunken vand. Olie, salt, sukker, stødt muskat tilsættes. Spinaten knues fri for vand og tilsættes, sammen med hørfrø, fuldkornsmelet og rugmelet. Hvedemelet tilsættes-hold lidt tilbage, dejen ældtes godt. Dejen stilles til hævning i ca. 1 time tildækket. Dejen formes til 22 stk. boller, der efterhæver i ca. 30 minutter Bollerne pensles med sammenpisket æg. Bages ved 200C. i 20 minutter. Afkøles på rist. Bollerne er gode som frokost bolle med pålæg og salat, til varmt mad. Bollerne kan fryses. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |