Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Rør flødeost med blåskimmelost. Pisk piskefløden til skum. Knug husblasen for vand og smelt den over vandbad den skal kun lige være smeltet og håndvarm. Vend halvdelen af skummet i og rør så husblasen i. Tilsæt resten af skummet og smag til med salt og cayennepeber. Kom massen i en form eller skål og stil den koldt for at stivne. Vend fromagen ud ved serveringen og server radisser og bleg-selleri stængler til samt fluté. Bemærkninger: Der kan også serveres akaciehonning eller en god blomster-honning. Solbær marmelade er også godt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |