Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lad spinaten tø op og tryk vandet godt af. Dræn asparssnitterne for vand. Rens og skær champignonene i skiver. Skær tomaterne i kvarte. Lag den vel afdryppet spinat i bunden af et ovnfast fad. Fordel aspargesene og champignoner samt tomater over. Krydrmed karry, salt og peber. Kom fisken øverst og krydr med salt og peber igen. Skær citronen i tynde skiver og læg den på fisken. Hæld fløden ved. Stil retten i ovnen på næst nederste rille ved 200° i 40-50 minutter. Lidt afhængig af fisken tykkelse. Læg et folie over fisken de sidste 20-25 minutter. Kog risene i vandet tilsat salt. Server fisken med ris til og saucen er lagen i fadet. Server evt. en grøn salat eller gulerodsråkost til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |