Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør flødeost med danablu. Udblød husblasen i koldt vand. Pisk piskefløden til skum. Knug husblasen fri for vand og smelt den. Lad husblasen blive håndvarm. Vend halvdelen af flødeskummet i osteblandningen. Rør den afsvalede husblas i ostemassen. Vend resten af skummet i ostemassen og smag til med salt og cayennepeber. Kom ostemassen i en form og stil den koldt for at stivne. Vend evt. fromagen ud på et fad. Giv rensede og eftersete radisser til samt blegselleri. Server ostefromagen med grønsagerne og brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |