Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rosenkålen overhældes med kogene vand og trækker i 5 minutter. Rosenkålen afkøles, hvorefter de skæres i kvarte. Løg pilles og rives. Gulerødderne skralles og rives groft. Skinkekødet røres med havergryn, vand, karry, soja, salt, æg og peber. Gulerødderne og rosenkålen kommes i farsen, det hele blandes godt. Farsen lægges i en bradepande og bages ved 200°C. i 1 time på næstnederste rille. Serveres med fx: Hasselbackkartofler og orange hvidkålssalat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |