Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog en saft af vand og bær og si det gennem et klæde. Rør sukkeret i 1½ dl. af saften ved stuetempratur. Sæt det et lunt sted i køkkenet. Når det begynder at gære stærkt, blandes det i resten af saften. Dagen efter når saften gære godt, hældes det på rengjørte flasker derstraks lukkes med prop eller patenttop. Mjødén erdrikkeklar efter 5-6 døgn. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |