Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at sætte husblas i blød i koldt vand. Rør flødeosten og danablu sammen. Pisk piskefløden stift. Smelt husblasen i det vand der hænger ved når det tages op fra det kolde vand. Rør det i ostemassen i en tynd stråle og vend flødeskummet heri. Smag til med lidt salt og cayennepeber. Kom massen i en skål og lad det stivne et par timer. Vend det ud på et fad og server med renset og rengjorte radiser og blegselleri stængler skåret i mindre stykker samt skyllede blå druer. Server lunt fluté til. En god portvin eller godt øl er passende til denne dessert. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |