Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte husblas i blød i koldt vand. Rør flødeosten og danablu sammen. Pisk piskefløden stift. Smelt husblasen i det vand der hænger ved når det tages op fra det kolde vand. Rør det i ostemassen i en tynd stråle og vend flødeskummet heri. Smag til med lidt salt og cayennepeber. Kom massen i en skål og lad det stivne et par timer. Vend det ud på et fad og server med renset og rengjorte radiser og blegselleri stængler skåret i mindre stykker samt skyllede blå druer. Server lunt fluté til. En god portvin eller godt øl er passende til denne dessert. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |