Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad. Pisk flormelis og stærk kaffe i, og tilsæt æggeblommerne, een af gangen. Pisk til cremen er tyk. Tag gryden fra varmen og sval let af. Pisk fløden til skum og vens den i den afsvalede chololadecreme. Hæld moussen i små portionsskåle og slt dem koldt ca. 1 time. Pynt med After eight eller andet pebermyntechokolade. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |