Fredag 23. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sær sveskerne i blød i æblesaft/juice i gryden hvor de skal koges så sveskerne kan suge lidt af saften til sig. Rist mandlernelet på panden. Mal dem gennemen mandelkvernen. Bland æggehvider, flormelis og eddike i en skål og pisk til massen er blank og stiv. Vend mandelmeler i og sæt dejen på en beklædt bageplade med 2 teskeer. Bag i 45 minutter ved 125° til de små mandelmarengs er tørre og let kan løsnes fra bagepapiret. Kog sveskerne op i æblesaft/juice i 10 minutter. Lad det svale af i lagen. Pisk fløden til skum. Bland marengs, flødeskum og svesker u en skål eller fad, lige før servering eller bliver marengsen blød. Bemærkninger: Man kan lave dobbel portion af svesker og så have til svesketrifli med markroner og flødeskum/råcrem Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |