Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk mel ud i mælken og lad det få et op kog. Lad det svale af. Riv citronskal. Mal nødderne. Stød safran med hukket sukker i en morter. Bland 2/3 af nødderne, safran, mælkeblandningen og citronskal. Skil æggene af i blomme og hvide. Pisk hviderne stive. Rør æggeblommerne i blandningen een af gangen. Vend de stift piskede æggehvider i dejen. Smør et ovnfast fad og hæld dejen heri. Bages i forvarm ovn ved 200° i 30 minutter. Pisk fløden stiv og anret i skål og stilles i køleskab til serveringen. Drys rosiner og resten af nødderne på lige inden servering. Bemærkninger: Dette er en dessert gæsterne må vendte påda den let falder sammen.Man kan også server is til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |