Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æggene eet af gangen under piskning. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen sammem med fløden. Hæld dejen i en smurtrund kageform eller lille bradepande. Del æblerne, fjern kernehus og skræl dem. Skær den i både og stik dem i dejen så tæt der er mugligt. Drys lidt sukker over. Bagen i ovnen ved 175° i 30 minutter. Serveres med vanillieis til eller vanillie cremesauve, flødeskum eller creme fraiche. Bemærkninger: Server den lun og en rest smager skønt dagen efter til en kop kaffe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |