Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hvis der bruges frossen juice så skal den være lidt optøet. Eller koges 2 dl. almenelig appelsinjuice ind til 6 spsk. konsentreret juice. Afkøles hurtig i fryseren 10 minutter. Pisk fløden stiv. Vend juicen i yoghurten og derpå flødeskumet. Kom massen op i 4 små forme eller skåle. Pak staniol om og sæt dem i fryseren i 3 timer. Rist mandelflagerne på en tør varm pande. Dyb formene i varmt vand så de slipper formen og vend dem ud på dessert talerken. Dryd mandelflager over og server. Bemærkninger: Dette er en rimlig fedtfattig dessert er man på meget skrump så kan piskefløden undlades men mængten af yoghurt så sætter op med tilsvarnde mængte. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |