Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl og tør ananasen. Den skal være godt moden. Skær et låg af. Lad blasdrosetten sidde på som håndstag. Skrab ellers det meste af frugtkødet ud. Skær det i små tern og fjern den håre stok i midten. Halvér vindruerne og tag stenene ud. Bland med ananaskødet og druerne i en skål og kom sherryen over. Kom nu det hele tilbage i anansskallen og sæt den i køleskabet i 1 time inden servering. Sæt låget på ved serveringen det ser pænt ud og server creme sauce til samt krumkager. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |