Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og tør ananasen. Den skal være godt moden. Skær et låg af. Lad blasdrosetten sidde på som håndstag. Skrab ellers det meste af frugtkødet ud. Skær det i små tern og fjern den håre stok i midten. Halvér vindruerne og tag stenene ud. Bland med ananaskødet og druerne i en skål og kom sherryen over. Kom nu det hele tilbage i anansskallen og sæt den i køleskabet i 1 time inden servering. Sæt låget på ved serveringen det ser pænt ud og server creme sauce til samt krumkager. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |