Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lad abrikoserne dryppe godt af i et dørslag. Smelt 4 spsk. smør i formen. Drys farin over bunden af formen. Læg abrikoserne med den buede side nedad. Smelt smør og lad det svale lidt af. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt revet citronskal. Bland bagepulver og mel og sigt det ned i æggemassen. Tilsæt smøret og mælk og rør godt igennem. Hæld dejen over abrikoserne pas på de ikke vender eller forskupper sig. Bag kagen i 45 minutter ved 175°. Vend kagen straks over på serveringsfadet. Men lad det svale lidt under formen. Så alt glasuren og smøret kommer med. Server kagen lunken og med en god vanillie is til. Bemærkninger: Der kan bruges mange andre frugter på samme måde så klø bare på så finder du din specialitet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |