Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gulerødderne skrælles, slæres i mindre stykker og koges, til de er helt møre. Gulerødderne afkøles, hvorefter de blendes til mos. Fromage frais, chile og citronsaft kommes i mosen. Gulerodsdipen smages til med salt og peber. Serveres med årstidens grøntsager, skåret ud i mundrette stykker, eller med grissini til. Dipen kan holde sig i to dage i køleskaber. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |