Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk flormelis og æggeblommer sammen over vandbad. Tilsæt stærk kaffe. Pisk til cremen er tyk og lækker. Sval cremen af under piskning. Pisk fløden til skum. Vend flødeskummet i den kolde creme og hæld massen i en skyllet form. Pak formen ind i staniol og sæt den i fryseren i ca. 3 timer. Dyp hurtigt formen i varmt vand og vend isen ud på et fad. Pynt med chokoladekaffebønnerne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |