Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand. Rist mandelsplitterne på tør og varm pande. Skær halvdelen af bananerne i skiver og beklæd en rund form hermed. Mos resten af bananerne sammen med anansmosen. Vask og tør citronen og riv skallen og pres så saften fra. Bland det i frugtmosen. Pisk dløden til skum. Smelt den opvredet husblas og rør den i frugtmosen. Vend flødeskummet heri. Hæld det i formen og sæt denne koldt i 3-4 timer. Vend desserten ud på et fad og pynt med revet chokolade og ristede mandelsplitter. Bemærkninger: Prøv at smag til med appelsin i steden for citron. -At erstatte halvdelen af ananasmosen med grønne udstenet vindruer. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |