Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukker hvidt. Tilsæt rommen. Vrid husblasen af og smelt den i vandbad. Hæld den i en tynd stråle medens der piskes ned i æggerommen. Vend flødeskummet i æggemassen. Pisk æggehviderne stive og fold dem i massen forsigtigt uden at slå luften ud af æggehviderne. Kom fromagen i en pæn glasskål og sæt den koldt i nogle timer. Inden serveringen piskes lidt fløde stift. Pynt toppe af skum og derpå et syltet godt afdryppet kirsebær. Bemærkninger: Kan serveres med kirsebærsauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |