Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukker hvidt. Tilsæt rommen. Vrid husblasen af og smelt den i vandbad. Hæld den i en tynd stråle medens der piskes ned i æggerommen. Vend flødeskummet i æggemassen. Pisk æggehviderne stive og fold dem i massen forsigtigt uden at slå luften ud af æggehviderne. Kom fromagen i en pæn glasskål og sæt den koldt i nogle timer. Inden serveringen piskes lidt fløde stift. Pynt toppe af skum og derpå et syltet godt afdryppet kirsebær. Bemærkninger: Kan serveres med kirsebærsauce. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |