Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Mandelrand: Smuut mandlerne og kør dem gennemen mandelkværnen. Bland med sukker og de 2 æggehvider. Denne masse varmen godt igennemen i en tykbundet gryde til den er blød. Sval massen af. Tilsæt Sherry Heeringen og de 6 stift piskede æggehvider. Fykd en smurt og raspdrysset randform med dejen og sæt den i ovnen i vandbad. Bages ved 175° i 45 minutter. Randen vendes forsigtigt ud og afkøles på fad i minst 2 timer. Flødeis: Pisk æggeblommerne med sukkeret og vanilliekorn hvidt og skummende. Pisk fløden til skum. Vend den i æggemassen. Kom massen i form og sæt den i fryseren i mindst 4-5 timer. Smelt chokoladen og glasér mandelranden med den. Sæt randen køligt indtil servering. Server randen med isen skeet op og lagt i midten. Bemærkninger: Server evt en Jordbærkoli til. Blend jordbær i blendren sammen med saften fra 1 appelsin samt 50 g. sukker og si den ned i serveringsskålen. Der kan også bruges hindbær, brumbær eller blåbær. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |