Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggene med sukker til det er hvidt og skummende. Tilsæt melet og rør vandet i, så dejen har en passende konsistens. På en smurt bageplade sættes ovale kager af med en ske smør dem tyndt ud. Der kan kun være 3-4 stk. af gangen. Bag kagerne ca. 4 minutter ved 225°. Kagerne løsnes hurtigt fra pladen med spartelkniv. Form dem til kræmmerhuse og sæt dem i en flaske eller linende nogle minutter, så de holder faconen. Serveres kolde. Fyldt med flødeskum og pyndtet med en klat jordbærmarmelade lige inden serveringen. Beregn 2-3 stk per. person. Bemærkninger: Husk at hvis der er kræmmerhuse til overs så opbevares de i kagedåse. Kræmmerhuse kan købes færdiglavet. Dem er der ikke noget i vejen med, men jeg syntes, det er sjovt at vise vores børn, hvad man kan lave med sine hænder. Så besværligt, er det ikke at lave dem selv. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |