Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak smøret ud i melet. Ælt hurtigt sammen med piskefløden og læg koldt ca.30 minutter i køleskabet. Rul dejen ud i 5 runde bunde. Vend ver bund i sukker inden de bages lysebrune og sprøde ved 200° tidsangivelse 4-6 minutter men bliv ved dem og hold øje med dem. De skal løsnes fra bagepapiret straks. Afkøles helt inden de lægges sammen. Bland æggeblommer, flødemaiznamel og sukker i en gryde og varm op under piskning. Tag gryden af varmen og pisk cremen kold. Rør smørret blødt og tilsæt cremen lidt af gangen. Smag til med vanilla og likør. Læg bundene sammen med creme og marmeladen lige før servering. Pynt med hendkogte godt afdryppet abrikoser med den buet side opad. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |