Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pisk æggeblommer og flormelis rigtigt luftigt. Tilsæt frugtskal og saft. (her kan man bruge appaelsinskal og saft fra samme) Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen. Hæld iscremen i en isform eller anden rund form. Frys isen minst 4 timer. Mos ca. 1 dl. af bærrene med sukker. Pisk fløden til skum til pynt. Anret isen på et glasfad. Bæand forsigtigt flødeskummet med de moste bær og fordel det over isen. Pynt med resten af bærrene. Bemærkninger: Husk at også hindbær, jordbær eller solbær kan anvendes. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |