Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Vrid den let og læg det i en gryde. Hæld frugtsaften over og varm forsigtigt op til husblasen er smeltet. Tilsæt vinen og lad svale af. Læg kagebunden på et rundt fad og anret den ituskårne frugt herpå. Kom lidt geleen over frugten og sæt fadet i køleskabet. Kom mere gele over hvis den er blevet stiv i gryden varmes den forsigtigt op til smeltepungtet. Når al geleen er kommet på pyntes med valnødder. Kan serveres med kold flødeskum til eller vanilliesaucecreme. Bemærkninger: Der kan anvendes alle slags frugt undg tagen kivi og karmbole frugt da de begge to indholder et stog som gør at geleen ikke stivner. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |