Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak ingefæren og læg den i en skål, hæld likøren over og lad det trække 15 minutter. Lad de halve pærer løbe af i en sigte. Pisk fløden til skum. Anret pærerne på et serveringsfad og fordel ingefærstykkerne i hulningen. Server kold flødeskum til. Krumkager eller kransekage kan serveres til. Bemærkninger: Prøv - At lægge de henkogte pærer i et ovnfast fad. Drys lidt ingefær over og dæk så pærerne med pebermyntechokolade. Sæt fadet i ovnen til chokoladen er smeltet. Uhm. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |