Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt chokoladen i vandbad. Rist mandelflagerne på tør varm pande så de få lidt farve uden dog at være brændte. Hæld mandarinerne i en hulsigte oglad dem dryppe af. Pisk fløden til skum og bland den med lidt af den smeltede chokolade let (der må godt være striber i skummet. Anret marengs, frugt og skummet i en pyramide på et glasfad. Hæld resten af chokoladen over. Drys med de ristede mandelflager. Server straks. Bemærkninger: Du kan også prøve: - at erstatte mandarinerne med feks. hindbær ferskner eller ananas. - at anrette i portionsglas. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |