Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog mælken op til kogepungtet. Tag af varmrn. Pisk æg og sukker let og luftigt. Tilsæt mel og bagepulver sammen med varm mælk. Smør formen med smør og kom dejen heri. Bages i ovnen ved 180° i 45 minutter. Sval bunden af og flæk den i 2 bunde. Skær nogle skiver af ananasen i stykker til pynt og hak resten fint. Læg en kagebund på et serveringsfad. Stænk med lidt saft fra ananasen. Læg lidt af hakket ananas på sammen med lidt hindbær. Gentag processen med den anden bund oven på. Pynt nu toppen med de stykker ananas som var til pynt og kom resten af hindbærene på. Serveres med creme fraiche til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |