Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggeblommer og flormelis sammen. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sherry til æggesnapsen. Vend halvdelen af æggehviderne i. Tilsæt mel og bagepulver. Vend resten af æggehviderne i. Hæld den i en smurt randform og bag den i 45 minutter ved 170°. Lad kagen stå i formen i ca. 10 minutter før den vendes ud. Rør glasuren sammen og pynt den afsvalet kage hermed. Server jordbær og flødeskum til eller andre af sommerens frugter til. Bemærkninger: Du kan også servere denne kage om vindrene med de bær du har råsyltede i sommeren løb sammen med flødeskum eller vanillie cremesauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |