Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand. Kom 250 g bær i en skål og hæld sherryen over sammen med 25 g. sukker. Pisk fløden til skum. Vend vanilliesuller heri og bærrene med sherryen. Smelthusblasen forsigtigt i det vand der hænger ved. Kom den i bærblandningen i en tynd stråle og fordel det godt uden at slå luften ud af skummet. Fyld en randform med blandningen og sæt den i køleskabet mindst 3 timer. Lige inden serveringen vendes randen ud og fyldes med let knuste hindbær vendt i sukker. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |