Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt smør. Rør smeltet smør med sukker helt hvidt. Tilsæt æggeblommerne een ad gangen. Herefter røres mel, bagepulver, fløde og revet bitter mandler. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Hæld dejen i smurt form og bag kaben ved 200° i 35 minutter. Prøv at se om den er bagt færdig eller giv den 5-10 minutter mere. Lad kagen svale af. Flæk kagebunden med en skarp kniv og læg halvdelen af flødeskummet og jordbær skåret i skiver. Læg øverste bund på og kom resten af skummet og pynt med resten af bærrene hele. Bemærkninger: Bittermandler kan som regel købes på apoteket eller hos urtekrammer. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |