Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lad freskerne dryppe godt af og del hveri 3 både. Kom dem i serveringsskålen og hæld den meget søde hvidvin over. Kom de frosne jordbær i skålen sammen med sukkert og bland det rundt. Rist mandelflager på tør, varm pande uden at de brænder. Lad det trække i 2 timer inden serveringen. Drys de ristede mandelflager over. Server med god flødeis til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |