Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak nødderne groft og rist dem på tør , varm pande. Skæl ananasen og skær den i både uden stok. Smelt smøret på en sauterpande. Tilsæt honningen og steg ananasen heri. De skal være let gyldne. Drys nødderne over. Kom revet appelsinskal og lime saften på. Varm det hele godt igennemen. Hæld romen på og brænd af. Når flammerne dør ud serveres desserten med flødeskum til. Bemærkninger: Der kan også bruges en god flødeis til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |