Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak smør ud i melet. Tilsæt vand og ælt dejen hurtig sammen. Beklæd en smurt lagkageform med dejen også op af siderne. Skyl og skræl rababerne. Skær dem i stykker og bland dem med sukker. Kom dem i formen. Bag ca. 30 minutter ved 210° til rababerne er næsten møre. Skru ned for varmen til 175°. Pisk æggehviderne stive og vend sukker og eddike i. Kom marengs massen i sprøjtepose og sprøjt den i et fint gitter over pien. Bag ca. 10 minutter til piebunden er sprød og marengsen er let gylden. Bemærkninger: Kan serveres med creme fraiche, flødeskum eller råcreme. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |