Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak smør i melet, tilsæt sukker og æggeblomme og ælt dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile i køleskabet minst 30 minutter. Kom jordbær og sukker i en gryde og varm det op forsigtigt. Rul dejen ud og beklæd en tærteform som er smurt med dejen også på kanterne. Bag den i ovnen i 15 minutter ved 225°. Rør marcipanen med æg og pisk æggehviderne stive og vend dem i marcipanmassen. Fyld tærtebunden med frugtmassen og fordel marcipanmassen over. Bag yderligt i 15-20 minutter. Bemærkninger: Server flødeskum til eller god is. der kan bruges andre slags frugt hvis man vil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |