Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Husl at fjern sten. Læg frugten i en skål. Skræl og del æblerne og fjern kernehus skærdem i både og derpå i skålen. Skræl bananerne og skær dem i skiver. Halvér druerne og fjern sten. Hældsaften fra ananasen i skålen og kom frugten i også. Kom likøren i og sæt det i køleskabet til serveringen. Ved serveringen skæres isen i små tern og kommes ved og serveres straks. Server evt små kransekagestykker til eller italienske mandelbidder. Bemærkninger: Der kan bruges flødeskum eller råcreme i steden for is. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |