Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær et låg af melonen. Tag kernerne ud. Med en ske skrabes kødet ud ag melonen. Skær kødet i små tern og bland det med de andre frugter i en skål. Kom portvin og sukker i og vend forsigtigt rundt. Lige inden serveringen kommes så meget af frugten tilbage i melonskallen og sæt låget på det ser pænt ud. Bemærkninger: Kan serveres med kransekage eller marengs. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |