Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rist mandelflagerne på en tør varm pande uden af de brander. Form af staniol en form på ca. 25x35 cm. Læg den på en bageplade. Pisk æg og sukker. Tilsæt mel, bagepulver og vand. Hæld dejen i formen og fordel den godt ud over hele formen. Sæt kagen midt i ovnen og bag den ca. 5 minutter ved 225°. Vend bunden ud på bagepapir drysset med lidt sukker og træk forsigtigt staniolen af. Smør marmeladen ud over hele kagen og ruld den sammen rul bagepapiret stramt om rouladen og lad den vile lidt. Pisk fløden til skum. Skær rouladen i 2 cm. tykke skiver. Læg dem på et fad så spiralen kan ses, pynt med flødeskum og friske jordbær samt ristede mandelflager. Bemærkninger: Hvis man ikke magter at bage en roulade selv så brug en købe roulade men med frugt ikke hvid smørcreme. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |