Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggebkommer og flormelis sammen. Flæk vanilliestangen og skrab korne ud. Tilsæt dem til æggemassen. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i æggemassen. Hvis man vil have det som is skal det i fryseren og røres et par gange under vejs i 3 timer. I en skål lægges de rengjorte jordbær og likøren hældes over. Trækker i minst 15 minutter men gerne længer. Anret bærrene i portionsglas og kom is eller råcreme over. Bemærkninger: Server et godt glas portvin til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |