Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sveskerne skæres i tykke strimler. Sveskerne sættes i blød i vand i et døgn. Svinemørbraden afpudses, bi mørbraden fjernes, og skæres i 8 stykker a ca. 3 cm. Bankes let med håndroden, krydr med salt og peber. Brunes i smøret ca. 3 minutter, holdes varm. Æblerne deles kærnehuset fjernes skæres ud i både. Løget pilles og skæres i tynde skiver. Svitses i smøret, citronsaft, timian, salt og peber tilsættes. Sveskerne tilsættessammen med 1dl. af vandet. Småsimmer i 5 minutter. Kompoten hældes over mørbraden som anrettes på fad. Serveres med rugbrød og salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |