Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vask appelsinerne og skræl dem. Gem 1/3 af skallen men fjern omhyggeligt den hvide hinde. Læg de hele appelsiner i en lille gryde. Hæld sukker og vand over. Læg låg på så frugten holdes nede i lagen. Kog rogligt ca. 1 time. Sval frugterne af i lagen. Si lagen fra og læg appelsinerne i en skål. Kog lagen ind til det halve. Skær appelsinskalen i tynde strimler og kog dem 2 minutter i lidt vand. Hæld vandet fra og kom skallerne i skålen med appelsinerne samt likøren samt lagen. Sæt desserten koldt til den skal serveres. Kan server skum til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |