Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl æblerne. Tag kernehuset ud med en udstikker. Hak mandlerne og rosinerne lidt groft. Fyld huldet med en blandning af rosiner, mandler og farin. Smelt smøret i det ovnfaste fad og sæt æblerne heri. Kom vand og hvidvin samt den revet skal fra appelsin og citron og saften fra denne. Kom staniol over fadet og sæt det i ovnen ved 225° i 20 minutter til æblerne er møre. Serveres med koldt skum til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |