Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl rababerne. Fjern det grove fra stænglerne og skær dem i mindre stykker. Kog vandet op med sukker. Tilsæt rababerne samt kanelstængerne. Lad dem koge under låg til rababerne er møre. Si suppen og kom frugtsagten i gryden igen. Kog den op og rør kartoffelmelet ud med lidt koldt vand. Tag saften fra varmen og jævn med kartoffelmeljævningen. Smag til med citronsaften. Hæld suppen i en terrin eller skål og sæt den koldt til serveringen. Den kan også serveres varm men så skal den først jævnes ved serveringen. Der serveres kammerjunker til eller ristede brødterninger. Bemærkninger: Husk at tilsætte lidt non-oxal, hvis du spiser mange rababer. Kvantum er angivet på flasken. Man kan også server den med rababerkødet i suppen med så skal man være forsigtig med jævningen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |