Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom risene i kogende vand og lad dem koge i 20 minutter ved kraftigt varme. Lad dem løbe af og skyl dem kolde. Pisk fløden til skum og vend sukkeret i samt citronskal og tilsæt risene. Hæld risdesserten i en glasskål og pynt med blommer og ananasstykker. Bemærkninger: Prøv- at server en appelsinsauce til og pynt med appelsinfiler af fx. blodappelsiner. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |