Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Form af staniol en form på 25x35 cm.. Læg den på bageplade. Pisk æg og sukker. Tilsæt mel, bagepulver og vand. Hæld dejen i formen og fordel den godt. Bages midt i ovnen ved 225° i 5 minutter. Vendes ud på bagepapir drysset med sukker. Staniolen fjernes straks med forsigtigt. Sval kagen af og stik den ud i ringe på størrelse med ananasringene. Sæt dem i et ovnfast fad. Dryp lidt sherry på kageringene og læg ananasringene på. Bland smør, mælk, sukker, hakket nødder og mel i en gryde og kog det igennemen et par minutter under omrøring. Sval lidt af. Smør ananaskagerne med toscaglaseringen og sæt fadet i ovnen i 10 minutter ved 225°. Kransene serveres lune med kold flødeskum til Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |