Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Form af staniol en form på 25x35 cm.. Læg den på bageplade. Pisk æg og sukker. Tilsæt mel, bagepulver og vand. Hæld dejen i formen og fordel den godt. Bages midt i ovnen ved 225° i 5 minutter. Vendes ud på bagepapir drysset med sukker. Staniolen fjernes straks med forsigtigt. Sval kagen af og stik den ud i ringe på størrelse med ananasringene. Sæt dem i et ovnfast fad. Dryp lidt sherry på kageringene og læg ananasringene på. Bland smør, mælk, sukker, hakket nødder og mel i en gryde og kog det igennemen et par minutter under omrøring. Sval lidt af. Smør ananaskagerne med toscaglaseringen og sæt fadet i ovnen i 10 minutter ved 225°. Kransene serveres lune med kold flødeskum til Tilbage |
MTServer.dk DMLN |