Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand. Rør sukkert ud i juicen varm vinen op og smelt de opvredne husblas i den varme væske. Hæld det i juicen under omrøring. Kom 1/4 af blandningen i en skål med rund bund. Lad det stivne. Skær bananerne i skiver og kom den rundt i skålen på siderne og resten i juicen. Kom derpå juisen forsigtigt i skålen og sær en koldt i minst 2 timer. Vendes ud på et fad og pyndtes med skiver af banan. Flødeskum smagt til med vanilla og hakket nødder serveres til. Bemærkninger: Der kan anvendes andre frugter og saft fx. æblemost og vindruer eller ferskner. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |