Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og rens rababerne. Skær dem i 2 cm. lange stykker. Kog mælk og smør op. Pisk æggene sammen med sukkertil det er hvidt og skummende. Tilsæt den varme mælkeblandning. Bland mel og bagepulver i og rør det til en dej. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Fordel rababerstykkerne over dejen. Bag straks kagen ved 200° i 20-25 minutter. Skær den lune kage ud i snitter. Server god is til. Bemærkninger: Prøv - at tilbered kagen med 500 g. æbler befriet for kernehus og skrælledet i steden for rababer eller 500 g. blå vindruer som er halverede og stenfrie. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |