Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lad pærerne dryppe godt af i et dørslag inden de lægges i et smurt ovnfast fad. Spred mandelflagerne ud på et stykke staniol og drys med sukker. Sæt dem i ovnen på bageplade ved 200° og rist dem let. Pisk æggehviderne med halvdelen af flormeliset og eddiken til massen er stiv med en el-pisker. Vend resten af flormeliset i forsigtigt i. Fordel marengsmassen ud over pærerne. Drys de letristede mandelflager over. Sæt desserten i ovnen ved 200° i 5-7 minutter til den er gylden. Serveres lun og med kold skum til eller is. Bemærkninger: Man kan også bruge abrikoser, ananas, bananer eller ferskner Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |