Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Lad pærerne dryppe godt af i et dørslag inden de lægges i et smurt ovnfast fad. Spred mandelflagerne ud på et stykke staniol og drys med sukker. Sæt dem i ovnen på bageplade ved 200° og rist dem let. Pisk æggehviderne med halvdelen af flormeliset og eddiken til massen er stiv med en el-pisker. Vend resten af flormeliset i forsigtigt i. Fordel marengsmassen ud over pærerne. Drys de letristede mandelflager over. Sæt desserten i ovnen ved 200° i 5-7 minutter til den er gylden. Serveres lun og med kold skum til eller is. Bemærkninger: Man kan også bruge abrikoser, ananas, bananer eller ferskner Tilbage |
MTServer.dk DMLN |