Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Hvis der bruges friske bær skal de skylles og blomsten fjernes inden de moses og blandes med sukker og citronsaft. Hvid der derimod bruged frosne jordbær tøs de halvt op drysses med sukker og citronsaft hældes over og de blendtes i en blendter til mos. Pisk fløden og bland bærerne med skummet og kom det i en form. Stilles i fryseren i mindst 3 timer. Dyp formen i varmt vand og vend desserten ud på et fad. Pisk fløden til skum og pynt med flødeskum og mandelsplitter og de friske jordbær. Mousser er bedst efter 10 minutter da er den let at skære i. Kan server kransekage eller små kys til. Bemærkninger: Der kan bruges andre former for bær til moussen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |